Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Përfitimet shëndetësore nga Kosi apo Jogurti

loading...Përfitimet më të rëndësishme shëndetësore nga Kosi apo jogurti:

- Lehtëson tretjen e ushqimit
- Ndalon kapsllëkun
- Forcon imunitetin
- E ul nivelin e ''kolesterolit të keq'' në gjak
- Ka një efekt të dobishëm për shëndetin e zorrës së trashë
 - Përshpejton procesin e shërimit pas infektimit të zorrëve
- Shumë i dobishëm gjatë dhe pas një periudhe të përdorimit të antibiotikëve
- Rrit përthithjen e kalciumit dhe vitaminës B
- Është ushqim i përshtatshëm për fëmijët dhe të moshuarit
- Jogurti apo kosi është i rekomanduar për humbjen e peshës, sepse ndikon në humbjen e yndyrës duke ruajtur masën muskulareShkruar nga: Agon Bislimi

Kategoritë