Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Seminar nga Metodologjia e punës shkencore

loading...

Seminar nga Metodologjia e punës shkencore

Ky është një seminar nga lënda: Metodologjia e punës shkencore.

Ky seminar përmban të dhëna të ndryshme dhe të hollësishme rreth konsumimit të duhanit dhe njohuritë rreth efekteve të tij në organizëm.

Seminari është punuar nga: Agon Bislimi

buy

Kategoritë