Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Çka është sindroma?

loading...
Shumë simptoma dhe shenja e japin sindromën.

Sindroma është grupim shenjash dhe simptomash karakteristike, por që nuk plotësojnë kriteret për një çrregullim të caktuar.

Kategoritë