Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Faktorët etiologjik të jashtëm të sëmundjes

loading...
Faktorët etiologjik të jashtëm të sëmundjes mund të jenë me natyrë: fizike, kimike dhe biologjike.

Kategoritë