Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Kaliumi aleat i zemrës

loading...
Kaliumi ka aftësi për zgjerimin e arterieve, stabilizimin e tensionit arterial (shtypjes së gjakut). 

Në mesin e artikujve më të pasur me kalium janë: lëngu prej kumbullave, bananeve, dredhëzave, patates, majdanozi dhe domatja.

Kategoritë