Kërko në këtë faqe

Ruaje këtë postim

Me çka mund të përfundoj mjekimi varësisht nga rezultatet e dhëna?

Varësisht prej rezultateve të dhëna mjekimi mund të përfundoj me shërim, përmirësim, mbajtje, keqësim dhe fatalitet.

Kategoritë