Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Mënyra e tretë e manifestimit të sëmundjes

loading...
Mënyra e tretë e manifestimit të sëmundjes është çrregullimi i ndërtimit dhe funksionit të indeve dhe organeve, të cilat mund të zbulohen me anë të metodave ekzaminuese plotësuese.

Kategoritë