Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Mjekimi kauzal dhe simptomatik

loading...
Mjekimi mund të jetë kauzal apo etiologjik, i drejtuar kundër shkaktarëve, dhe simptomatik, i drejtuar kundër simptomave.

Kategoritë