Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Për të qenë një antigjen i plotë

loading...
Për të qenë një antigjen i plotë duhet t'i ketë këto cilësi:

Antigjenitetin dhe Imunogjenitetin (aftësinë për të nxitur përgjigje imune).

Kategoritë