Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Si mund të jenë faktorët etiologjik të sëmundjes?

loading...
Faktorët etiologjik të sëmundjes mund të jenë: të jashtëm dhe të brendshëm.

Kategoritë