Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Si mund të jetë fillimi i sëmundjes?

loading...
Fillimi i sëmundjes mund të jetë i përnjëhershëm (acuta) ose i ngadalshëm (chronica), por fillimi mund të jetë tipik, atipik dhe i fshehtë (latent).

Kategoritë