Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Si ndahen sëmundjet sipas kohëzgjatjes?

loading...
Sipas kohëzgjatjes sëmundjet ndahen në akute, deri në 6 javë, subakute deri në 6 muaj dhe kronike mbi 6 muaj.

Kategoritë