Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Simptomat dhe shenjat e sëmundjes

loading...
Simptomat i ndjen pacienti, kurse shenjat mund të zbulohen me ekzaminim objektiv.

Kategoritë