Kërko në këtë faqe

Ruaje këtë postim

Simptomat e përgjithshme dhe specifike të sëmundjes


Simptomat e përgjithshme të sëmundjes janë: plogështia, temperatura, djersitja etj.

Simptomat specifike shfaqen vetëm te një sëmundje dhe ato quhen patognomonike.

Kategoritë