Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Spot-diagnoza dhe ex juvantibus

loading...
Disa herë diagnoza përcaktohet qysh në shikim të parë e ashtuquajtura spot-diagnoza, kurse herave tjera pas shumë analizave të komplikuara ose ex juvantibus.

Kategoritë