Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Cilat janë kundërindikacionet e amniocentezës?

loading...
Kundërindikacionet e amniocentezës janë: gjakderdhjet, infeksionet e vulvës, të vaginës dhe të qafës së mitrës, aborti kërcënues dhe kërcënimi për lindje para kohe.

Kategoritë