Kërko në këtë faqe

Ruaje këtë postim

6 këshilla për largimin e zbokthit nga flokët tuaj


 
6 këshilla për largimin e zbokthit nga nga flokët tuaj
Këshilla për largimin e zbokthit nga flokët tuaj1.Mos e hidh shamponin drejtpërdrejtë tek flokët, por hidheni në pëllëmbën e dorës përpara se të lani flokët dhe përpiqu ta tretësh me ujë. Kështu pas hedhjes së tij në kokë nuk do të acarohet tabani i flokëve dhe kështu do të krijohen kushtet për trajtim më efikas të zbokthit.

2.Përpiqu të mos përdorësh solucione që përmbajnë alkool për flokët pasi ai than lëkurën.

3.Përpiqu t’i shmangesh stresit dhe të flesh gjumë të rregullt, pasi pagjumësia dhe stresi shtojnë zbokthin.

4.Në rastin kur zbokthi është në sasi të vogla, mund të përdorni rregullisht një shampon të zakonsh
ëm kundër zbokthit, sa herë që lani flokët.

5.Kur zbokthi është në sasi mesatare, duhet përdorur çdo dy ditë një shampon t
ë veçantë që përmban lëndë që largojnë pjesëzat e zbokthit (pra ato që krijohen nga tajimi i gjëndrave të ndryshme në kokë ose siç i quajmë në popull krune ose livoreska apo lëvore të kokës).

6.Kur zbokthi është në sasi shqetësuese, është nevoja e përdorimit të një mjeti efektiv siç është shamponi “Fungoral” apo trajtuesi i zbokthit “Gentinor” ose mund t
ë përdorni edhe shamponin tjetër ''Elseve'' ose edhe '' Headsholders ''  i cili gjithashtu trajton në mënyrë efikase zbokthin duke larguar dita ditës zbokthin në tërësi.

keshilla per largimin e zbokthit nga floket,si ta largoj zbokthin nga floket largimi i zbokthit nga floket tuja,shampona per largimin e zbokthit nga floket,floket dhe largimi i zbokthit

Kategoritë