Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Portokalli dhe shëndeti


Portokalli dhe shëndeti

Portokalli zbukuron lëkurën,zvogëlon kollën,është ilaç natyral kundër gripit.

Pastron gjakun,mban zorrët e buta,i jep forcë dhe energji trupit.

Këshillohet që tu jepet fëmijëve gjatë fazës së zhvillimit.

Portokalli dhe shëndeti,shendeti dhe portokalli,portokajt dhe shendeti

Kategoritë