Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Fasulja dhe shëndeti

fasule,fasulja
Fasulja dhe shëndeti


Fasulja ndihmon në forcimin e trupit.

Parandalon diabetin dhe ul sasinë e sheqerit në gjak.

Ndihmon në rënien e rërës dhe gurëve në veshka.

Forcon zemrën dhe veshkat.

Nëse konsumohet pas helmimit mundëson shërim të shpejtë.

Gjatë gatimit duhet t'i ndërrohet uji të paktën 2-3 herë.


Fasulja dhe shëndeti,cka ndikon fasulja,pasuli dhe shendeti,shendeti dhe pasuli,vlera e pasuli

Kategoritë