Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Dardha dhe shëndetiDardha dhe shëndeti

Dardha është e pasur me vitamina.

Gjithashtu është e pasur edhe me minerale dhe kështu plotëson nevojën e organizmit për kripërat minerale.

Lehtëson tretjen dhe rregullon funksionin e stomakut.

Por nuk rekomandohet në sasi të mëdha ngaqë mund të krijojë rërë në veshka.

Dardha dhe shëndeti,cka ndikon dardha,dardha shendet

Kategoritë