Kërko në këtë faqe

Ruaje këtë postim

Grejfruti dhe shëndeti

Grejfruti përmban një substancë e cila ul nivelin e kolesterolit.

Grejfruti gjithashtu redukton apo rregullon vlerën e sheqerit në gjak.

Poashtu grejfruti mbron mishin e dhëmbëve.

Grejfruti ka edhe veçori mbrojtëse ndaj kancerit.

Grejfruti lehtëson tretjen dhe pastron gjakun.shendeti dhe grejfruti,grejfruti,yndyra ne gjak si ta ulim yndyren ne gjak,grejfruti dhe shendeti,dobite e grejfrutit,grejfruti dhe dobite e tij

Kategoritë