Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Çka është etiologjia?

loading...

Etiologjia është shkencë e cila i studion shkaktarët e sëmundjes dhe efektet e dëmshme të tyre në organizmin e njeriut.

Kategoritë