Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Si mund të jetë mjekimi varësisht prej metodës?

loading...
Varësisht prej metodës, mjekimi mund të jetë medikamentoz, kirurgjik, psikoterapia dhe terapia fizikale.

Kategoritë