Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Çka është Fiziologjia e njeriut?

loading...
Fiziologjia e njeriut është shkencë e cila studion funksionet e organeve, sistemeve dhe në tërësi të të gjithë organizmit të njeriut .

Kategoritë