Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Më shumë peshk për zemrën

loading...
Peshku duhet të hahet së paku dy herë në javë, sepse është i pasur me omega-3, e cila ul tensionin e gjakut dhe ruan arteriet dhe zemrën.

Kategoritë