Kërko në këtë faqe

loading...
Ruaje këtë postim

Pasqyra klinike, tablloja ose kuadri klinik

loading...
Pasqyra klinike, tablloja ose kuadri klinik është shuma e simptomave, shenjave dhe çrregullimeve morfologjike-funksionale të organizmit.

Kategoritë